RUBENS DELIVERY

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 670 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rubens Delivery. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:34 De eerste patatjes waren nog kei hard en koud de hamburger was super lekker dat maakte het al stuken beter
28 sep 2022 om 23:04 30 min late bestelling en koud + fout in het bestelde eten, hoewel we zonder kaas vroegen, zat er toch kaas op.
17 sep 2022 om 8:42 Eten was koud, bezorger kon t adres niet vinden
10 sep 2022 om 0:50 Ruim 2 uur gewacht. Eten was lekker, maar lauw..
9 sep 2022 om 21:48 Ruim 2 uur gewacht, beetje gek dat je maar bestellingen blijft aannemen terwijl je niet de capaciteit hebt. Eten was ook koud
9 sep 2022 om 21:15 Ruim 2 uur gewacht en koud
8 sep 2022 om 21:06 The burger was over cooked. Shame… it could have been great but was really only okay.
6 sep 2022 om 14:42 Ik had om 17:00 via Thuisbezorgd eten besteld en 19:00 als bezorgtijd aangegeven. Het was er om 19:50, ik had hierover gebeld. En ik heb wel een drankje gekregen ter compensatie maar het was niet ideaal. Het eten is verder wel goed.
28 aug 2022 om 17:47 Patat was slap en niet super warm en kaas stengels waren taai, niet voor herhaling vatbaar dus. Overigens wel super snel bezorgd
26 aug 2022 om 20:30 Waar eerder een goed broodje om deze burger heen zat was het deze keer een goedkoop, klef broodje. Meer dan 90 minuten moeten wachten, bij bezorging was het eten koud en (zonder overleg) niet compleet en verwisseld met een ander product. Nooit meer!
20 aug 2022 om 23:02 45 mins late and a really poor packing
9 aug 2022 om 18:11 Warm en goed op de afgesproken tijd bezorgd