RUBENS DELIVERY

RUBENS DELIVERY lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 648 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rubens Delivery. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 20:58 The Burgers are good and I have been ordering from them since they opened. The Big problem is their unreliable delivery time. I haven't found a competitor with an equivalent burger so have learned to ''wait' and will continue ordering from Rubens.
17 jun 2022 om 21:41 Nice burgers but it would be handy if they marked the boxes with what the burger is inside to precent mixups. Also, a few napkins would be a good idea.
4 jun 2022 om 22:57 Wij bestellen hier regelmatig en altijd naar volle tevredenheid, maar vanavond viel het echt enorm tegen. De burger was zo goed als nog enorm rauw, we hebben ze zelf nog even in de pan moeten gooien. De sausjes waren uit de bakjes gevallen een bende.
4 jun 2022 om 20:19 Heerlijke burger!
28 mei 2022 om 19:20 Very tasty burger and fries!!! I will definitely order it again and again…
27 mei 2022 om 22:05 Enorm onvriendelijke medewerker aan de telefoon. Maakt allerlei beschuldigingen. Nog nooit zoiets raars meegemaakt! Hier ga ik nooit meer bestellen.
22 mei 2022 om 9:47 Eten was prima. Maar ruim 1uur en 45 minuten wachten op een paar burgers gaat nergens over natuurlijk. Geef dan aan dat het heel lang gaat duren, dan bestel ik ergens anders. 19:10 besteld en om 21:00 eindelijk eten op tafel
21 mei 2022 om 14:24 Het eten was behoorlijk koud en de salade was piepklein. De kwaliteit was overigens goed en er was voldoende friet. Zoete mayonaise hadden we nog nooit eerder gehad We hebben lekker gegeten.
15 mei 2022 om 19:49 Heel goed!
13 mei 2022 om 10:11 Unfortunately the worst salad I’ve ever had. Had nothing to do with Ceasers salad. The sauces were disgusting. It went directly to the trash bin.
1 mei 2022 om 14:09 De hamburger was echt mega lekker! Niets op aan te merken. De twee bakjes met slasaus waren open en konden wij uit het papieren zakjes schrapen. Ook één slabak was open. In m'n salade zaten edemami boontjes, niet besteld en niet in de omschrijving.
30 apr 2022 om 22:04 Bezorgtijd was veel langer dan de geschatte bezorgtijd. De burgers waren verder heeeerlijk!